Dagopvang en nachtopvang

Bij de dagopvang kunt u overdag binnenlopen. Hier kunt u eten, koffiedrinken, een praatje maken, douchen of uw kleren wassen. Ook kunt u hier hulp krijgen bij het regelen van praktische zaken. Zoals een postadres of het aanvragen van een uitkering. Of het regelen van een medische behandeling, hulp bij schulden of een woonplek.

Nachtopvang is onderdak voor een nacht of voor een paar nachten.

Bent u dakloos en zoekt u een slaapplek?

Als u dakloos bent, kunt u in de nachtopvang douchen, eten en slapen. De nachtopvang is 's avonds en 's nachts open maar overdag gesloten. Kijk op de website van de gemeente Amsterdam voor opvangadressen.

Gemeente Amsterdam - dak- of thuisloos

Bent u dakloos en zoekt u opvang voor overdag?

Als u dakloos bent, kunt u overdag terecht bij een inloophuis. U kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingsuren. In het inloophuis kunt u opwarmen, naar de wc gaan, douchen en koffiedrinken. Ook kunt u via het inloophuis contact opnemen met hulpverleners. Soms kunt u in het inloophuis eten krijgen of uw kleding omruilen. Ook kunt u er van alles doen, zoals tv-kijken, spelletjes of klussen. Soms moet u betalen voor koffie of een maaltijd. maak een afspraak bij de Sociaal Loket van Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Kijk op de website van Amsterdam.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Stadsloket Centrum - gemeente Amsterdam

ma t/m vr, 9.00 tot 16.30 uur, op afspraak en inloop

Amstel
1 (ingang Amstelzijde)
1011 PN
Amsterdam
Toon op kaart (1)
x

Ontmoetingscentrum De Keyzer

Inloop:
dinsdag 13.30 tot 16.30 uur
donderdag 9.00 tot 12.00 uur
vrijdag 13.30 tot 16.00 uur

Czaar Peterstraat
12
1018 PR
Amsterdam