Recht en rechtshulp

Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen. Bijvoorbeeld als u problemen heeft vanwege schade, echtscheiding, lastige contracten of problemen op uw werk. Op zo’n moment is het belangrijk dat u weet wat u moet doen, waar u moet zijn en of u de rechtshulp kunt betalen.

Heeft u juridische problemen?

Bijvoorbeeld door schade, echtscheiding, lastige contracten of problemen op uw werk? Ga naar de website Rechtwijzer en vul de vragen in. Zo weet u wat u moet doen en wie u daarbij kan helpen.

Voor juridisch advies kunt u (gratis) terecht bij de rechtswinkel van Coherente. Kijk op de website voor informatie. Juridisch advies, tips en voorbeeldbrieven vindt u op de website van het Juridisch Loket.

Heeft u een beperking? Neem dan contact op met MEE Amstel en Zaan. Zij hebben een Sociaal Juridische dienst die u kan adviseren en ondersteunen. Bijvoorbeeld als u het niet eens bent met een beslissing over het toekennen van een hulpmiddel, toelage of een uitkering.

Heeft u weinig inkomen? Vraag om een vergoeding voor rechtshulp. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage.

Toon op kaart (1)
x

Coherente - rechtswinkel

Inloopspreekuur in het Dorpshuis in Duivendrecht.
Elke 1e en 3e dinsdag van de maand vanaf 19.30 uur.
Woont u in Ouderkerk? Stuur een e-mail, dan neemt een jurist contact met u op.

Dorpsplein
60
1115 CX
Duivendrecht
Toon op kaart (1)
x

MEE Amstel en Zaan

Ondersteuning bij leven met een beperking

Derkinderenstraat
10-18
1062 DB
Amsterdam
020 512 72 73

Heeft u vragen over vreemdelingenrecht?

Bel voor algemene vragen over inburgering of naturalisatie met de afdeling Burgerzaken van de gemeente. Kijk voor de openingstijden op de website van de gemeente. Wilt u meer informatie en advies? Bel dan met het Juridisch Loket.

Neem contact op met het Juridisch Loket voor meer informatie. Zij kunnen u verder helpen.

Bent u op zoek naar een advocaat? U kunt ook terecht op de website van Advocaten Vreemdelingenrecht. Hier vindt u alle advocaten bij u in de buurt. U vindt daar ook advocaten die andere vreemdelingenzaken behandelen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Gemeente Ouder-Amstel - openingstijden gemeente

Vondelstraat
1
1191 BD
Ouderkerk aan de Amstel

Advocaten vreemdelingenrecht

Waarover wilt u iets weten?